چگونه در اینستاگرام پیام های خود نابود شونده بفرستیم؟ | شهر ای تی | بیست اسکریپت قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس اسکریپت

چگونه در اینستاگرام پیام های خود نابود شونده بفرستیم؟

اینستاگرام در آخرین آپدیت خود امکان ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدیدشونده را فراهم کرده که تنها یکبار قابلیت مشاهده را دارند. در این مطلب چگونگی ارسال این‌گونه پیام‌ها را آموزش خواهیم داد.

اگر قصد دارید تصویر یا ویدئویی برای فردی بفرستید که پس از مشاهده به‌صورت خودکار حذف شود حالا اینستاگرام این قابلیت را فراهم کرده است. پیام‌های دایرکت ناپدیدشونده تنها حدود ۳ ثانیه برای مخاطب نمایش داده شده و حتی اگر در این زمان مخاطب شما از تصویر اسکرین‌شات بگیرد شما مطلع خواهید شد!

توجه: این قابلیت به‌تازگی و برای برخی کاربران فعال شده است. پس اگر چنین گزینه‌ای را در اینستاگرام خود ندارید حتی اگر آخرین نسخه از اپلیکیشن را نصب کرده‌اید چاره‌ای به‌جز صبر کردن ندارید.

آموزش ارسال دایرکت ناپدیدشونده

 در صفحه اصلی اینستاگرام و یا بخش دایرکت‌ها که حالا با آیکن یک موشک کاغذی مشخص شده است دکمه دوربین بالای صفحه را فشار دهید. در این صفحه می‌توانید هم استوری ارسال کنید و هم یک پیام ناپدید شونده.
 آموزش ارسال دایرکت ناپدیدشونده
وقتی عکس خود را گرفتید و یا با کشیدن انگشت از پایین به بالا روی صفحه یکی از تصاویر اخیر گالری را انتخاب کردید می‌توانید در بالای صفحه با لمس روی دکمه Aa روی تصویر چیزی تایپ کرده یا با لمس مداد روی آن نقاشی کرده یا بنویسید. سپس می‌توانید دکمه Save را برای ذخیره تصویر و یا دکمه فلش رو به سمت راست را برای ارسال دایرکت ناپدیدشونده انتخاب کنید. توجه کنید که تصاویر انتخاب شده از گالری باید عمودی باشند وگرنه اینستاگرام تنها بخشی از آن را نمایش خواهد داد؛ بهترین راه استفاده از دوربین همین بخش است.
آموزش ارسال دایرکت ناپدیدشونده
حالا باید از لیست مخاطبان خود فرد یا افرادی را انتخاب کنید و سپس گزینه Send را لمس کنید؛ به همین سادگی! حالا در بخش دایرکت‌های شما و در بالای صفحه دایره‌هایی درست شبیه به استوری‌ها ایجاد می‌شود که نشان‌دهنده ارسال شدن یا دریافت پیام‌های جدید ناپدیدشونده است. نشانه تیک با زمینه توخالی نشان‌دهنده ارسال شدن پیام و تیک با زمینه توپر نشان‌دهنده خوانده شدن پیام توسط مخاطب است. همچنین اگر مخاطب شما از پیام اسکرین‌شات بگیرد زیر اسم او عبارت Screenshot درج خواهد شد.
یک‌بار پیام ناپدیدشونده
هشدار: حتی با وجود این‌که از گرفتن اسکرین‌شات توسط مخاطب آگاه خواهید شد باز هم روش‌هایی برای ذخیره تصاویر شما بدون اجازه مثلا گرفتن عکس از صفحه گوشی با یک گوشی دیگر وجود دارد؛ پس در ارسال پیام‌های ناپدیدشونده هم احتیاط کنید.
همچنین همان‌طور که گفتیم امکان دیدن بیش از یک‌بار پیام ناپدیدشونده وجود ندارد و با لمس دوباره دایره مربوط به پیام تنها می‌توانید یک پیام ناپدیدشونده را در پاسخ ارسال کنید. در هنگام پاسخ دادن به‌جای گرفتن عکس می‌توانید با لمس آیکن Aa در بالای صفحه تنها متنی ناپدیدشونده ارسال کنید.

منبع : فارنت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *